Kezelés

Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttünk minden információt, hogy vásárlásod a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.

 Hogyan tudok rendelni?
Információk a rendelés menetéről

 Milyen szállítást kérhetek?
Információk a szállítási lehetőségekről és nyomkövetésről

 Hogyan tudok fizetni?
Fizetési lehetőségek a KEPREGENYDEPO.HU webáruházban

 Mi a teendő nem megfelelő rendelés esetén?
Garanciális lehetőségeink

 Hol lehet személyesen is megtekinteni?
Üzletünk elérhetőségei

 Hogyan adhatok fel nektek csomagot?
Információk csomagfeladásról Foxpost automatával nekünk

 

Rendelés menete

A rendelés a www.icws.hu webáruház kosarába behelyezett termékek megrendelésével, a megrendelési adatlap hiánytalan kitöltésével, szállítási és fizetési mód kiválasztásával kezdődik, majd a „Megrendelés” gombra kattintva rögzíti rendszerünk.

A megrendelés leadható regisztrációval egybekötve, vagy regisztráció nélkül is.

A megrendelésről a megrendelő visszaigazoló emailt kap, a megrendelés részleteivel. Amennyiben azt nem érkezne meg, érdemes a levelező „Spam, vagy Levélszemét” mappájában is megnézni.

A rendelés feldolgozása jellemzően 1 munkanapot vesz igénybe. Majd ezt követően a megrendelés tartalmát leadjuk a futárszolgálatnak. Személyes átvétel esetén ezt követően a megrendelés átvehető üzletünkben. Amennyiben a megrendelést valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni, arról 2 munkanapon belül, de lehetőleg a feldolgozást követően azonnal értesítjük a vásárlót.

A szállításról emailt küldünk a megrendelőnek, mely levél tartalmazza a számlát is.

A termék átvételét követően a megrendelést lezárjuk.

Általános Szerződési Feltételek >>

A nálunk rögzített adatokat maximális biztonsággal kezeljük, részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találhatóak >>

 


 

Szállítási lehetőségek

Webáruházunkban több féle szállítási lehetőség közül lehet választani, a megrendelés leadása során. A szállítási költséget a rendszer a megrendelés összesítésekor a teljes kosár tartalma alapján számítja ki.

A szállítási idő, visszaigazolással megerősítve általában az utalás beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Igyekszünk igényének megfelelően teljesíteni a szállítást.

Futárszolgálat általi szállítás esetén 12.00-ig leadott megrendelést 2 munkanapon belül kiszállítunk. Budapest és környékén vállalunk saját járművel történő kiszállítást is, így a személyes átvétel helye lehet akár az Ön telephelye.

Szállítási lehetőségeink:

1. Személyes átvétel egyeztetett helyen és időben

2. Kiszállítás saját járművel:

Szállítási díjat minden esetben visszaigazolunk, amely függ a távolságtól, rendelés mennyiségétől és értékétől.

3. Futárszolgálat

Webáruházunkban a futárszolgálati szállítás elsősorban Magyarországra kérhető és a Csomagpiac Kft. Futárszolgálat látja el. Amennyiben nemzetközi szállítást igényelne kérjük vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, mert arra egyedi ajánlatot adunk.

Egyes nagyobb terjedelmű csomagok esetében lehetséges, hogy esetenként kedvezőbb, gyűjtő szállítást tudunk biztosítani. Ilyen esetben a megrendeléskor megadott elérhetőségeken felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot. Minden ellenkező esetben a megrendeléskor meghatározott szállítási költség a mérvadó.

Csövek esetén mindig az általunk visszaigazolt szállítási költséget tudjuk vállalni, mivel a szálas csövek hossza, valamint a tekercses csövek átmérője különleges szállítóeszköz bevonását igényli.

Szállítás lehetőségek, részletek és árak >>

A csomagok nyomkövetése >>


 

Fizetési lehetőségek

Cégük a ICWS-Innercore Webáruházban több fizetési lehetőséget is nyújt.

Fizethet átutalással közvetlenül bankszámlánkra, amely esetben a fizetéshez szükséges adatokat a megrendelés visszaigazoló emailben küldjük el.

Fizethet a szállítást követően utánvéttel is. Utánvét esetén, az utánvét költsége a vásárlót terhelik.

Készpénzes fizetésre is van lehetőség, de nem preferáljuk, kérjük próbálja a fenti két fizetési móddal, lehetőleg átutalással megoldani. Azonnali fizetési rendszer 2020. március 1-től működik.

Fizetési lehetőségek részletesen >>

 


 

Méretcsere, garancia, elállás

Természetesen a ICWS Webáruházban vásárlást követően, indoklás nélkül bárki élhet a törvény adta elállási jogával 14 napon belül. Az elálláshoz szükséges nyomtatványt IDE kattintva is letöltheti.

Az elállás folyamata, hogyan csinálja?

Mielőbb jelezze nekünk az elállási szándékot, hiszen az elállást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a vásárlástól 14 naptári napon belül visszaérkezik hozzánk a csomag.

Ellenőrizze le, hogy a visszaküldendő termék csomagolása és a termék nem használt, sérülésmenetes. A visszaküldendő terméket gondosan csomagolja be, az elállási nyilatkozattal együtt, majd küldje vissza az ICWS Kiss Norbert e.v. 2049 Diósd, Kodály Zoltán utca 7. címre. Elküldés előtt kérjük fotózza le a terméket (ha már kibontotta) és a csomagolást is.

FONTOS! Csak sértetlen termék elállását tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldött termék kézhezvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Az elállási jogról részletei webáruházunk ÁSZF-jének 6. pontjában található.

Csere

Amennyiben a rendelt termék mérete nem megfelelő, lehetőség van annak cseréjére a megrendést követő 14 napon belül. A termék cseréje lehetséges más termékre is, azonban csere esetén pénzt nem áll módunkban visszafizetni.

A csereigényt minden esetben még a visszaküldést megelőzően egyeztetni szükséges ügyfélszolgálatunkkal, a megrendelés számának, a cserélendő termék és az a helyett igényelt termék megadásával akár webáruházunk garanciális felületén. A cserére ügyfélszolgálatunk visszaigazolását követően van csak mód.

Ha van a kért termék, visszajelzünk, és előkészítjük Önnek. Ha visszaérkezett hozzánk a termék, indítjuk is a választott csereterméket.

FONTOS! Csak sértetlen termék csereigényét tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni.

Kivitelezési munkából kimaradt termékek

Nettó 100.000 Ft alatt 50%-os áron, amennyiben a termékek tiszták és bontatlanok. A szállítást ez esetben a Vevő fizeti és egyeztett címre kell küldenie.

Garanciális ügyintézés

Igaz, a beszállítóink kiválasztásánál is maximális figyelmmel járunk el, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljunk és termékeinket is leellenőrizzük az elküldés előtt, mégis nagyritkán előfordulhatnak garanciális problémák.

A termékszavattosság eljárásáról és szabályzatáról az ÁFSZ 7. pontja alatt lehet tájékozódni.


 

Személyes vásárlás

A ICWS- Innercore Webáruház saját üzlettel nem rendelkezik, ahol a webáruházban kapható termékeink többsége személyesen nem mindig megvásárolható.

Bizonyos készletről vagy külső raktárunkból elérhető termékek kipróbálására, bemutatására azonban van lehetőség. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

Rólunk >>

 

 


 

Nem találja a választ a kérdésére?
Forduljon hozzánk bizalommal! Küldje el kérdésed az info@innercore.hu e-mail címre, vagy keressen minket telefonon a +36703854328, +36703854325 számon.

Rendelésekkel kapcsolatban kérjük, hogy a gyors beazonosíthatóság érdekében kérjük a rendelés azonosítóját feltüntetni.

Lehetőségeink szerint legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolunk.