PP-RCT POWERTEC-CT csövek

PP-RCT POWERTEC-CT csövek

Leírás
PP-RCT Nyomócső POWERTEC-CT, egyrétegű, SDR7,4. Homogén cső nagyon magas nyomásokhoz és magas hőmérsékletekhez.
Anyag
PP-RCT (Polypropylene Random-Copolymer Temperature proof) módosított kristályszerkezettel (béta-magvú) és fokozott hőállósággal, RAL 6024 zöld szín. Az anyag megfelel a Német Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség (UBA) KTW-irányelvének követelményeinek.
Geometriai tulajdonságok
Külső átmérő és falvastagság DIN 8077 és DIN EN ISO 15874 szerint.
Üzemi nyomás
20°C/2.0MPa • 70°C/1.0MPa.
Típus
Alkalmas tokos hegesztésre, tompahegesztésre és fűtőszálas hegesztésre a DVS 2207 műszaki kódja szerint. Hegesztőberendezés a DVS 2208 műszaki kódja szerint.
Tanúsítvány
A Bänninger csövek gyakori belső és külső minőségellenőrzéseknek vetik alá magukat. A csövek megfelelnek a DIN Certco ZP 10.25.1 és NSF14 + 61, AENOR és ÖVGW előírásainak.
Szállítás
4 m-es szálakban; kötegbe csomagolva vagy D125 egyenként csomagolva. Minden köteg fekete UV-védő fóliába van csomagolva. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk (egyeztetés szeritn!).

Előszigetelt csövek

Előszigetelt műanyag burkolatú csövek közvetlen fektetéshez. A gyártás megrendelésre történik.
Bänninger műanyag csövek (kivéve STABITEC) D20-500 mm méretben szigetelhetők.
Köpenycső Varratmentesen extrudált PE-HD tokcső, ütés- és törésálló, -50°C-ig szívós, általános minőségi követelmények a DIN 8075 szerint, méretek és falvastagság DIN EN 253 szerint, Corona kezelt.
Habosított poliuretán keményhabból, CFC-mentes, hajtógázos ciklopentán, közepes cső és védőburkolat között a kompozitban, hőátbocsátási tényező Lambda min. 0,026 W/mK. Szigetelés vastagság DS1: Szabvány a DIN EN 253 szerint.

Szállítás 5,8 m-es szálakban. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk.