PP-RCT STABITEC csövek

PP-RCT STABITEC csövek

Leírás
PP-RCT nyomócső STABITEC-CT, többrétegű, külső perforált alumíniumréteggel a csökkentett tengelyirányú tágulás érdekében, SDR7,4-től 9-ig.
Homogén cső nagy nyomáshoz és magas hőmérséklethez, egyidejűleg nagy áramlás és erősen csökkentett tágulás. Az alumíniumréteget hegesztés előtt el kell távolítani.

Anyag
PP-RCT (polipropilén véletlenszerű kopolimer hőmérsékletálló) módosított kristályos szerkezet (béta-magvú) és fokozott hőállóság, szín RAL 6024 zöld. Az anyag megfelel a német KTW irányelv követelményeinek Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség (UBA). Külső PP-RCT védőréteg zöld színben.

Geometriai tulajdonságok
A belső cső külső átmérője és falvastagsága a DIN 8077 és DIN EN ISO 15874.

Üzemi nyomás
20°C/2.0MPa – 70°C/1.0MPa.

Típus
Alkalmas tokos hegesztésre, tompahegesztésre és fűtőszálas hegesztésre a DVS 2207 műszaki kódja szerint. A Hegesztőberendezés a DVS műszaki szerint kód 2208.

Tanúsítvány
A Bänninger csövek gyakori belső és külső minőségellenőrzéseknek vetik alá magukat. A csövek teljesítik a DIN Certco ZP 9.18.1. irányelv követelményeit.

Szállítás
4 m-es szálakban; kötegbe csomagolva vagy D125 egyenként csomagolva. Minden köteg be van csomagolva fekete UV-védő fóliában. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk (egyeztetés szerint).
Fekete bevonat UV sugárzás ellen
A STABITEC-CT PP-RCT nyomócsövek egy további külső fekete védőréteggel is kaphatók az UV-sugárzás ellen. A védőréteg PP-R anyagból áll, és közép-európai viszonyokhoz készült. Geometriai tulajdonságok és üzemi nyomás: Lásd a felsorolt csőtípusok magyarázatát.