PP-RCT WATERTEC csövek

PP-RCT WATERTEC csövek

Leírás
PP-RCT Nyomáscső WATERTEC, többrétegű, szál-középréteggel a csökkentett axiális tágulás érdekében, SDR7,4 11-ig. Magas nyomáshoz és magas hőmérséklethez, egyidejűleg nagy áramlás és csökkentett tágulás mellett. A szálcsövek a normál csövekhez hasonlóan közvetlenül hegeszthetők előzetes feldolgozási lépés nélkül.
Anyag
PP-RCT (Polypropylene Random-Copolymer Temperature proof) módosított kristályszerkezettel (béta-magvú) és fokozott hőállósággal, RAL 6024 zöld szín. Az anyag megfelel a Német Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség (UBA) KTW-irányelvének követelményeinek.
Geometriai tulajdonságok
Külső átmérő és falvastagság DIN 8077 és DIN EN ISO 15874 szerint.
Üzemi nyomás
D125-ig = 20°C/2.0MPa – 70°C/1.0MPa.
D160-tól = 20 °C/1,6 MPa – 70 °C/0,8 MPa.
Típus
Alkalmas tokos hegesztésre, tompahegesztésre és fűtőszálas hegesztésre a DVS 2207 műszaki kódja szerint. Hegesztőberendezés a DVS 2208 műszaki kódja szerint.
Tanúsítvány
A Bänninger csövek gyakori belső és külső minőségellenőrzéseknek vetik alá magukat. A csövek megfelelnek a DIN Certco ZP 9.12.1 és NSF14 + 61 irányelv követelményeinek.
Szállítás
D200-ig 4 m-es szálakban és D250-ig 5,8 m-es szálakban, kötegekbe csomagolva vagy D125-től és afelett egyenként csomagolva. Minden cső/köteg fekete UV-védő fóliába van csomagolva. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk.
WATERTEC-UV (fekete bevonat UV sugárzás ellen)
A WATERTEC és a STABITEC-CT PP-RCT nyomócsövek egy további külső fekete védőréteggel is kaphatók az UV-sugárzás ellen. A védőréteg PP-R anyagból áll, és közép-európai viszonyokhoz készült. Geometriai tulajdonságok és üzemi nyomás: Lásd a felsorolt csőtípusok magyarázatát.

Előszigetelt csövek

Előszigetelt műanyag burkolatú csövek közvetlen fektetéshez. A gyártás megrendelésre történik.
Bänninger műanyag csövek (kivéve STABITEC) D20-500 mm méretben szigetelhetők.
Köpenycső Varratmentesen extrudált PE-HD tokcső, ütés- és törésálló, -50°C-ig szívós, általános minőségi követelmények a DIN 8075 szerint, méretek és falvastagság DIN EN 253 szerint, Corona kezelt.
Habosított poliuretán keményhabból, CFC-mentes, hajtógázos ciklopentán, közepes cső és védőburkolat között a kompozitban, hőátbocsátási tényező Lambda min. 0,026 W/mK. Szigetelés vastagság DS1: Szabvány a DIN EN 253 szerint.

Szállítás 5,8 m-es szálakban. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk.