PP-RCT ECONTEC-CT csövek

P-RCT ECONTEC-CT csövek

Leírás
PP-RCT Nyomócső ECONTEC-CT, egyrétegű, SDR9 11-ig. Homogén cső nagy nyomásokhoz és magas hőmérsékletekhez, egyidejű nagy átfolyáshoz.

Anyag
PP-RCT (Polypropylene Random-Copolymer Temperature proof) módosított kristályszerkezettel (béta-magvú) és fokozott hőállósággal, RAL 6024 zöld szín. Az anyag megfelel a Német Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség (UBA) KTW-irányelvének követelményeinek.
Geometriai tulajdonságok
Külső átmérő és falvastagság DIN 8077 és DIN EN ISO 15874 szerint.
Üzemi nyomás
20°C/1.6MPa • 60°C/0.8MPa.

Típus
Alkalmas tokos hegesztésre, tompahegesztésre és fűtőszálas hegesztésre a DVS 2207 műszaki kódja szerint. Hegesztőberendezés a DVS 2208 műszaki kódja szerint.
Tanúsítvány
A Bänninger csövek gyakori belső és külső minőségellenőrzéseknek vetik alá magukat. A csövek megfelelnek a DIN Certco ZP 10.25.1 előírásainak.
Szállítás
D200-ig 4 m-es szálakban és D250-ig 5,8 m-es szálakban; kötegekbe csomagolva vagy D125-től és afelett egyenként csomagolva. Minden cső/köteg fekete UV-védő fóliába van csomagolva. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk (egyeztetés szerint).

Előszigetelt csövek

Előszigetelt műanyag burkolatú csövek közvetlen fektetéshez. A gyártás megrendelésre történik.
Bänninger műanyag csövek (kivéve STABITEC) D20-500 mm méretben szigetelhetők.
Köpenycső Varratmentesen extrudált PE-HD tokcső, ütés- és törésálló, -50°C-ig szívós, általános minőségi követelmények a DIN 8075 szerint, méretek és falvastagság DIN EN 253 szerint, Corona kezelt.
Habosított poliuretán keményhabból, CFC-mentes, hajtógázos ciklopentán, közepes cső és védőburkolat között a kompozitban, hőátbocsátási tényező Lambda min. 0,026 W/mK. Szigetelés vastagság DS1: Szabvány a DIN EN 253 szerint.

Szállítás 5,8 m-es szálakban. Csak komplett csomagolási egységekben (VE) szállítjuk.